За мен

Здравейте!
Аз съм Румяна, по прищявка на съдбата бивш железничар, настоящ майстор занаятчия.Моята съдба вероятно е съдба и на много други, но аз съм доволна,макар и в по-зряла възраст открих своето призвание - да творя КРАСОТА.
С шев и кройка се занимавам отдавна, още от двадесетгодишна шия дрехи, като обичах да комбинирам най различни платове и да си правя мои модели. С плетивата се запознах доста по-късно, припомняйки си плахите си опити да плета с две куки.Веднъж  ми попадна едно списание с описание на макрамето и няколко основни възли, реших да опитам, хареса ми и то стана основа на това, което правя сега. Опитах с мартеници, получи се, после дойдоха бижутата макраме, като следствие от мартениците.
В по-късен етап се появиха чантите и шапките, а запознавайки се с плетивата на една кука и кожата, се появиха и арт чантите и шапките, дрехите, които са си мои, авторски, бижутата от вълна, плетените и кожените бижута и аксесоари, интересните комбинации между текстил, плетиво, вълна и кожа. 
Започнах по-малко да се занимавам и с дърво.Потопих се буквално в един необхватен, вълнуващ свят, превърнах хобитата си в професия. Това е моята история и ако съм извикала дори само усмивка на лицето ви, значи съм се справила отлично. Красотата, това е моето призвание,а всички вие , минавайки оттук, можете да отнесете частица от моя свят и тя ще бъде само и единствено ваша.Надявам се да ви носи късмет!
Вижте интервю на Румяна Драгомирова в сайта maistorluk.com

Ръчна изработка,макраме ,арт бижута,уникати, текстил,плетени чанти,плетени шапки,плетени бижута,оригинални,сувенири,чанти от плат,шапки от плат,кожа,кожени,бижута,сувенири,колиета,обеци,гривни,комплекти арт бижута,шарени,единствени,неповторими,уникални дрехи,авторски,сувенири ръчна изработка,филц,изделия от вълна,мартеници ръчна изработка,арт чанти,арт шапки,арт дрехи,макраме бижута